Ваканция,я,я,я! Цяло лято - край на тежките ученически чанти! Почивката в продължение на три месеца ще даде възможност за укрепване на гръбнака и правилния растеж на малките ученици. Разбира се, че играта на открито всеки ден е най-добрата профилактика срещу изкривяването на гръбначния стълб. Освен каране на колело, ролери или скейтборд в парка, все активности, които децата обичат, за периода когато приятелите им са на почивка с родителите или при своите баби и дядовци, може да им предложите от следните възможности:

Плуване, лека атлетика, тенис или йога за деца

са препоръчителни спортове през лятната ваканцията. Сега е моментът да се научат в курсове

да танцуват брейк, спортни, народни, МТV и всякакви други танци.

Така, ще се повиши тяхното самочувствие, че умеят още нещо, но и ще получат радостта от Негово Величество Движението, за което обикновено през учебната година нямат време.

Мили родители, може би не сте предвидили допълнителни разходи или нямате време, но да поиграете с децата си, е задача, която трябва да фигурира в ежедневния ви график, особено когато летните, по-дълги дни, го позволяват. Изберете занимание, приятно и за вас, да се разходите, да се надбягвате, защо не да поиграете упражнения. Ще се убедите, че ако спортувате с детето, няма как и да не се посмеете заедно.