Предлагаме ви да се поразровим из маминия гардероб, защото сме сигурни, че заедно ще намерим доста неща, за които приятелките ви биха завидели. Да видим за какво да се оглеждаме:

 

шлифер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майка ви със сигурност е носила подобни шлифери. Е, сега отново са на мода - силно вталени в кръста и разкроени надолу. Особено удобни за дъждовните капризи на пролетното време.

рокля

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рокля в стил Мерилин Монро. Подобно на шлифера и тя е много фешън в момента, а точките й придават още по-ретро визия.

жилетка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Особено актуални в момента са жилетките – дълги, къси, разноцветни, плетени… От гардероба на мама със сигурност ще можете да извадите една уникална такава – с бродерия.

панталони

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Панталоните тип цигара са най-предпочитаните, но те не пасват на структурата на тялото на всички дами. Чарлстонът на мама обаче винаги може да дойде на помощ.

 

обувки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обувките на платформи се завръщат това лято с пълна сила. Ако сте от дамите, които не могат да понасят обувки на висок ток, това е алтернативата. А какъв по-лесен начин от това да поровите в маминия гардероб за да намерите някои ретро изглеждащи такива.

чанта

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В никакъв случай никой не е казал, че дамските чанти трябва да са лъскави и скъпи. Напротив – да се сдобиете с чанта от миналия век (и то с гарантирано качество) си е направо шик.

 

 

ръкавици

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако сте от дамите, които си падат по ръкавиците като аксесоар, то ето нашето предложение, което можете да намерите в мамините архиви.

 

шапка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За завършек на външния вид – шапка, и то не каква, а ретро. По свое лично усмотрение доукрасете с цвете или панделка.