.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Яви се на кастинг, стани модел

LadyZone.bg | преди 6 години
Луиза Григорова
Снимка: Васил Германов
Ивет Фешън търси нови момичета, които да превърне в топ модели

Екипът на Ивет Фешън издирва момичета с уникално излъчване, които отговарят на основните изисквания за моделската професия - ръст поне 170 см и възраст между 14 и 23 години.

Дали момичетата, които се явят на кастинга ще имат шанса за кариера в модния бизнес подобно на Луиза Григорова, Кристина Милева или Венета Харизанова, ще покаже само времето, но скаутите на агенцията са повече от оптимистични за красотата на българските момичета.

Собственичката на модна агенция „Ивет Фешън“ и майка на актрисата Луиза Григорова, Ивет Григорова също ще се включи в търсенето на нови таланти.

Организираният от нея кастинги и скаутинги ще изненадат приятно красивите момичета в София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Кюстендил, Пазарджик и Дупница.

Повече информацяи за кастингите ето тук >>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?