Ще бъдем честни с вас, тази екстравагантна идея ни хрумна разглеждайки новата колекция булчински рокли на американската дизайнерка Вера Уанг. Минавайки от един модел на друг, попаднахме на така наречените "емблематични" модели през годините - в ярко червено, пастелно розово, беж, сиво, кафяво... а в колекцията за лято 2016 – има модел в черно.

Снимка: Vera Wang

#1 – На първо място позиционираме wow ефекта, който ще предизвикате в момента, когато се появите в залата и всички погледи ще са върху вас. Представете си красивата и изящна следа, която ще оставите в съзнанията на всички гости.

#2 – На снимките ще изпъквате и ще сте най-красивият акцент на всяка една от тях.

Снимка: Vera Wang

#3 – В друг цвят, роклята е “по-малко” застрашена от грозни петна, посипали се по време на коктейла след церемонията. Поне няма да се виждат толкова ако роклята е бяла. 

#4 – След официалната церемония, коктейла  - идва ред на партито. Можете спокойно и уверено да се забавлявате с близки и приятели без да се притеснявате – кога и как да се преоблечете.

#5 - Роклята в различен нюанс ще придаде цвят на изражението ви. По този начин ще греете още по-силно.

#6 – Колкото и да сте верни на традициите, подхождайки със смелост и фантазия към сватбената ви визия ще се почувствате горди от себе си - ще сте успяла да превъзмогнете и пречупите преустановените сватбени догми.

#7 – Предствете си как приятно ще изненадате бъдещия ви съпруг, който ще очаква да ви види облечена в бяло, а в момента преди да си кажете “да” - той ви вижда в пъстри цветове. Безценен момент.

Снимка: Vera Wang

#8 – С подобна рокля ще подкрепите една съвременна (модна) тенденция, която без вас и неподправения ви стил няма да може да се установи като традиция. Бъдете смели.

#9 – Ще се почувствате като холивудска звезда. 

#10 – ...и не на последно място ще имате възможността да я носите и по друг повод, или да я подарите на своята дъщеря за нейния бал.