Бионсе и Джей Зи били много притеснени за Риана, след като тя влезе в болница миналата седмица. Причината за този инцидент се крие във факта, че напоследък певицата води доста бурен нощен живот, в който нещата често излизат извън контрол. Затова бившият й покровител, който е до нея от първия й ден в шоубизнеса - рапърът Джей Зи, е решен да й помогне и за целта той и Бионсе са готови да се преместят в Ню Йорк и да я върнат в правия път.


„Риана си мисли, че може да се разбива на партита и после да се събуди на другия ден все едно нищо не е било. Но очевидно няма как. Всички се надяват шокът от влизането й в болница да я събуди.”, съобщава запознат, цитиран от femalefirst.co.uk.

Бионсе, която отскоро (януари 2012г.) е майка пък смята, че колежката й се нуждае от добър мъж, който да й помогне да се справи.

Не само те се тревожат за барбадоската красавица  - майката на певицата, Моника Фенти, също иска да откъсне дъщеря си от новия й упадъчен лайфстайл. За целта тя смята да се нанесе при нея. Тревогата й никак не е случайна - известно е, че бащата на Риана – Роналд, дълго време е бил пристрастен към крека и Моника отказва да приеме възможността и дъщеря й да тръгне по този път.