.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Топ приложенията и игри на 2017 според Apple

Евгений Милов | преди 1 година
App Store
Снимка: App Store
Calm стана iPhone приложение на годината

В края на годината Apple представи любимите мобилни приложения и игри за iPad и iPhone на 2017, избрани от редакторите на технологичният гигант.

App Store
Снимка: App Store

iPhone приложение на 2017: Calm

"Calm" беше избрано за топ приложението на Apple за тази година, като безплатното здравно приложение предлага практики за медитация, като голяма част от функциите са достъпни само чрез заплащане или общ абонамент.

App Store
Снимка: App Store

iPhone игра на 2017: Splitter Critters

Apple обяви за iPhone игра на годината "Splitter Critters" с цена 3 долара. Креативната двуизмерна игра предлага вълнуващи цветни графики и завладяващи звук, като позволява на играчите да напредват в различните нива без да заплащат допълнително.

App Store
Снимка: App Store

iPad приложение на 2017: Affinity Photo

Apple избра "Affinity Photo" за iPad приложение на годината - професионално решение за редактиране на снимки с цена 20 долара, представено като "Adobe Photoshop за iPad". Приложението може да обработва некомпресирани RAW файлове и да създава неограничен брой лейъри.

App Store
Снимка: App Store

iPad игра на 2017: The Witness

За iPad игра на годината Apple избра "The Witness" с цена 10 долара. Действието в интелигентната игра се развива на изоставен остров, където потребителите трябва да се придвижват из близо 500 сложни лабиринтa.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?