Не, не, не се познават. Поне не още. Но пък и за двамата можете да прочетете... всъщност, вижте по-долу къде.
И така - обвързан ли е Иво Аръков, интервю с Ема Стоун, както и актуалните модни  тенденции при аксесоарите - всичко това в новия брой на сп. Joy...

И така, макар че от няколко месеца го спрягат като тайната любов на Мария Илиева, Иво Аръков е “щастливо необвързан.” Това разкри самият той в интервю. Помолен да задоволи любопитството на дамите към себе си и да признае заето ли е сърцето му, Иво отговори: “Ето, сега се обръщам към тях и им казвам - дами, обичам ви, обичайте и вие. Не само мен, мъжете около себе си. Давайте обич, любов и…внимание към мен!” Още за чаровния актьор - припомнете си с нашето интервю, което направихме преди излизането на "Кецове" по големите екрани.

На корицата на новия брой пък е новата холивудска любимка Ема Стоун. Чаровната червенокоска от “Оглупели от любов” и “Южнячки” предстои да изгрее на екран като новата любима на Спайдърмен. Междувременно Ема успя и да започне вълнуващ романс с Андрю Гарфийлд, който ще видим в главната роля.

В същия броя дамите ще открият някои от най-актуалните и забележителни аксесоари за новия сезон. Сафари, светъл деним, пъстър фестивален шик, както и комбинацията от пинк и оранжево са сред най-модерните теми, към които добавяме и задължителните обувки с ефектни платформи и токове.

Гримът на броя акцентира върху устните – в материалът показваме както топ нюансите при червилата за това лято, така и техниките за перфектно нанасяне.