.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

От мишка герданче - как да се включите?

| преди 6 години
390211.jpg
Снимка: LadyZone.bg
За всички, които искат да се включат в нашата работилница "От мишка герданче", която ще се случи на 2 юни (събота) от 11:00 в къща "Amorera", ето и условията:

Тъй като обичаме всичко да е простичко и съвсем ясно, решихме да дадем малко повече информация относно начина, по който желаещите да се включат в нашата работилница "От мишка герданче" (2 юни (събота) от 11:00 в къща "Amorera"), могат да го направят. Ето го и него:

  • Малките ни участници трябва да са на възраст между 10 и 13 години, тъй като ще използваме ножици, горещ силикон и други опасни инструменти и ако са по-малки, може и да се наранят.
  • Записването става с имейл на ladyzone@btv.bg, където трябва да посочите имената и възрастта на детето.
  • Заглавието на мейлите трябва да е "От мишка герданче"


Много ще се радваме на всички желаещи да ни помогнат да направим от всичкия този стар хардуер, който сме събрали специално за случая, страхотни нови неща и междувременно да се забавляваме колкото можем повече. Дотогава - ние, заедно с Диди и Сашо, мислим още изненади и ви очакваме!

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?