2013 година е подвластна на вибрация 6 и Венера -

планетата на Любовта, на обичта между хората, на брака и семейството, на благотворителността, на стремежа към хармония в отношенията. Управлява изкуството и културата, които ще изживеят своя апогей, въпреки трудностите наследени от 2012 г. Естествено с уговорката, ако не сме забравили да се радваме на красивото в живота и в природата, вторачени в къшея насъщен. През 2012-а като част от предизборния тормоз и тактиката за подхранване на постоянно напрежение и недоволство бяха опожарени, в повечето случаи умишлено, повече от 90 000 декара от територията на България. Съзнателно, за да си мъстим. Само дето планетата Земя не приема тази мъст между нас, населяващите я човеци, заради която сме готови да унищожаваме всичко дарено ни от природата, за да живеем и да оцеляваме, и ще ни накаже. Задължително!

Венера ни орисва с умението да ценим собствеността -

личната и духовната, да уважаваме партньорите си – не само интимни, а и делови, като приемаме техните качества и право на мнение, за да сме си взаимно полезни. Не е изключено въпреки драматичните събития през изминалата година и в най-коравосърдечните хора, склонни към агресия и престъпления, към кармична разплата с цената на физическо насилие и смърт, най-сетне да се появи желание да общуват с ближния си. Да не го унищожават заради битовизми или заради омразата, която таят към някой друг. Но, видиш ли, той, другият е трудната жертва, затова изливат агресията си като съсипват лесната. Ще се стремим да даряваме обич и да бъдем обичани, но само ако сме заслужили любовта на хората с хармонията, която създаваме със света около нас и в нас самите.

Венера ни помага да разберем в каква социална, икономическа и политическа среда

ще живеем, за да осъществяваме целите си без проблеми, а също и за да се чувстваме добре, да не сме конфликтни и да не си печелим неприятели. През 2013 г. влиянието на Венера съвпада с поредните парламентарни избори в България. Ето защо е добре да се вгледаме в себе си още в началото на годината и без да сме роби на любов или омраза към някоя партия, да преценим с разума си за кого е правилно за собственото ни благо да гласуваме. Този е начинът да продължи България по своя нов и правилен път на развитие, който да ни гарантира спокоен и сигурен живот, работа и материална стабилност, спокойствие в отношенията с държавите по света, но не веднага, а когато го заслужим със собствения си труд. Даром дава само лъжата.

Само от нас зависи да успеем да разберем какви грешки сме допускали досега

Да се отдадем на любов, на щедрост, на добротворство. Да осъзнаем, че сме длъжни да щадим земята си, която ни храни и ни дава подслон да живеем, творим и се развиваме. Да достигнем поне до близките планети в Слънчевата система, където ни очакват други разумни същества. Отдавна си мечтаем за този шанс. Съдбата ни дава тази възможност, а дали ще се възползваме от нея, е наш избор. Изборът на духовното осъзнаване на човечеството, частичка от което сме и ние, българските граждани, които искат да живеят в мир със себе си, с народа си, с хората на планетата Земя. Сигурна съм, че и мнозинството от моите сънародници като мен копнеят да се влеят в семейството на разумната и добронамерена Вселенска общност.

Ако искате да прочетете хороскопа на България за 2013 -
цъкнете тук.

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2