.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Магарешки истории

Бистра Момова | преди 6 години
чаша
Снимка: Бистра Момова, LadyZone.bg
Може и да съм само керамика върху чаша, но съм най-готината магарица на света. Имам си дори история…

Може и да съм само керамика върху чаша, но съм най-готината магарица на света. Имам си дори история…

На миналата Коледа бях подарък. Шокирах бъдещата си собственичка, която отваряйки подаръчното пликче, възкликна: „Олеле, това магаре ли е? Мило, аз магаре ли съм, че ми подаряваш такава чаша?”. Отговорът не закъсня: „Не, мило, това е магарица, ти си моята магарица!”.

И бях обичана, заживях в офиса. Бях пазена ревностно. Собственичката ми даде на всички да разберат, че аз съм частна собственост и никой не бива да пие сутрешното си кафе в мен. Нито дори следобедното си мляко с какао.

Един ден претърпях злополука. Чистачките почистваха и ме блъснаха на земята. Това е единственият момент, в който се почувствах просто като керамика. На земята, разпиляна на парчета.

Последва опит за моето спасяване с С200 и няколко чифта сръчни ръце, но за жалост, както казах вече, беше само опит за спасяване.

Съвсем скоро заживях нов живот. Намериха ме на едно изложение в НДК. Вече не бях подаръкът от милото, а красив жест на една колежка на моята собственичка, която ме откри съвсем случайно.

И да знаете – продължавам да очаровам офиса със своето присъствие!

Ако искате да знаете повече за моите създатели – те са gappa handmade.
 

Ключови думи:Животни, Чаша, Находка
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?