И Ози Озбърн, и съпругата му Шарън са ярки личности, които никога не остават незабелязани. Това се дължи най-вече на екстравагантния им и разпознаваем стил. Ще ги познаете ли обаче, ако видите как са изглеждали на сватбения си ден преди 38 години? Ние не успяхме!

71-годишната британска рок легенда отбеляза годишнината от свабата си с Шарън Озбърн, като сподели кадри от празничния ден. Двамата са облечени в бяло. Шарън все още не е започнала да боядисва косата си в червено – цвят, който се превърна в нейна емблема, а Ози е с руса коса.

Към снимката рок музикантът написа „Честита годишнина, любов моя!“

От своя страна 67-годишната Шарън също отбеляза годишнината – с видео и думите „40 години заедно, 38 години брак, защо мина толкова бързо?... Твоята любов ме кара да се чувствам смела и в безопасност, ти си част от мен, ти си моята душа завинаги, скъпи. Винаги твоя Шарън.“

В началото на годината стана ясно, че Ози се бори с диагнозата Паркинсон, а малко по-късно съпругата му обяви, че той се намира в добра кондиция, борейки се с болестта.

Шарън Озбърн винаги е казвала че бракът със съпруга й Ози е за цял живот и никога няма да се раздели с него, въпреки грешките, които е направил.

Снимка: Getty Images