Съпругата на британския рок музикант Ози Озбърн – Шарън, дебютира с нов цвят на косата. През последните 18 години госпожа Озбърн носеше косата си само и единствено червена, което е и причината новата й прическа да буди такъв интерес. Белите или посивели коси, които стоят естествено, се превърнаха в мода в звездните среди, след като една друга знаменитост предприе същата стъпка съвсем скоро. На церемонията по връчване на „Оскар“-ите, която се състоя преди седмица, 82-годишната Джейн Фонда се появи на сцената със сиви коси и нова форма – факт, който определено беше освежил външния вид на актрисата.

Снимка: Getty Images

Още една подробност от пълната промяна във външния вид на двете известни дами е, че те са се доверили на един и същ колорист – Джак Мартин, който в своя профил в Инстаграм разказва как е прекарал почивния си ден, за да се погрижи за външния вид на 67-годишната Шарън Озбърн, която има собствено токшоу и в последните 18 години й се налага да поддържа тъмночервения цвят на косата си веднъж в седмицата.

Госпожа Озбърн била изморена от непрекъснатото боядисване на косата си и искала промяна, която да я улесни в грижите за външния й вид. Естественият цвят на косата й е 100% бял, което допълнително затруднявало поддръжката. Промяната отнела на Джак Мартин цели 8 часа.

Салонът на Джак се намира в град Тъстин, Калифорния, а от профила на колориста в Инстаграм виждаме десетки прекрасни трансформации в естествения цвят на косата – доказателство, че бялото е новото русо.


Вижте още няколко известни жени, които гордо носят посивелите си коси: