.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Прегърни ме, за да влезеш в клас (ВИДЕО)

Бистра Момова | преди 8 седмици
Училище във Велинград посрещна децата с игра, учеща на толерантност и сплотеност

Средно общообразователно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ във Велинград тази година посрещна учениците с интересна игра за първия учебен ден. Пред всяка стая Георги Попов, Георги Петров и Венцислава Бормалийска поставиха специални знаци, от които учениците трябва да си изберат един и да извършат действието, което посочва той, преди да влязат в класната стая – прегръдка, ръкостискане, преплитане на кутретата или дай 5 с преподавателя.

Видеото, публикувано в социалните мрежи, заслужено бързо събра реакции и споделяния, а един от инициаторите Георги Попов заяви, че целта на играта е да създаде чувство за толерантност и сплотеност между връстниците, както и уважение към учителския колектив.

„Ще ви бъдем благодарни, ако продължите нашата кампания и в други градове и училища в България“, написа Георги Попов във Фейсбук.

А спомняте ли си пътните знаци „Купи й цветя“, които бяха поставени в различни градове в страната? Да, това са същите млади мъже, които се сетиха да зарадват жените и които сега отново излизат с тази мила инициатива в училището във Велинград.

Кой стои зад поставянето на пътните знаци „Купи й цветя“
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите