.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой стои зад поставянето на пътните знаци „Купи й цветя“

Бистра Момова | преди 26 седмици
пътен знак с цветя
Снимка: Георги Попов

Вероятно сте попаднали на снимките, които се разпространяват мълниеносно в социалните мрежи – снимките, които заслужават всеки лайк, споделяне и коментар, снимките, на които се вижда как пътен знак крещи на всички мъже „Купи й цветя“. Противно на първоначалните ни женски усещания, че инициативата е подета от жени, зад нея стоят двама млади мъже.

Кои са Георги Попов и Георги Петров?

Георги Попов и Георги Петров са двама млади мъже, които са приятели от детство. Те държат да отбележат, че поставянето на пътните знаци не е свързано с празника на влюбените Свети Валентин. Поводът са жените.

„Просто искаме да напомним на мъжката част да оценяват жените си. Да правят малки и мили жестове, защото те най-истински и означават много“, споделя специално за LadyZone Георги Попов.

Първият град, който се сдобива с табела „Купи й цветя“ е Велинград, „защото е спа столицата на България и посланието може да стигне до повече хора чрез туристите, които я посещават.“ Следва град Пазарджик, който е родният град на младите мъже. В края на тази седмица указателни знаци как мъжете да се отнасят с жените ще бъдат сложени и в Пловдив и София. Плановете са те да бъдат последвани от Стара Загора, Бургас и Варна.

Идеята за знаците идва от руски сайт, където  Георги Попов и Георги Петров забелязват подобно „пътно“ указание в Санкт Петербург.

Изработката на знаците е направена лично от едно от момчетата – Георги Петров, който работи като брокер на недвижими имоти. Засега те са само 5 на брой, но тепърва започва с изработването на още. Георги Попов работи и живее в Англия, където се занимава с продажбата на автомобили и части за тях. Прибира се за кратко в страната ни, за да присъства на сватба на свой приятел и за да помогне с поставянето на знаците. Споделя, че има жена до себе си и е много влюбен.

„Жена ми е латвийка. Заедно сме от 4 години, а от 4 месеца сме женени. Това лято очакваме дете. Общият ни подарък за Свети Валентин е да разберем какъв ще е полът на детето ни. Прегледът е точно на 14 февруари.“

Пожелаваме на Георги Попов и Георги Петров много вдъхновение и ще очакваме с нетърпение и още снимки от останалите знаци в цяла България.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?