.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Яна и Сиана за семейния пътеводител "Вълшебен квадрат" и детските програми в Националната галерия

Ралица Михаилова | преди 28 седмици
Снимка: Евгений Милов
Срещнахме две момичета, които са се посветили на каузата да приближат два свята, които като се замислим, въобще не са толкова отдалечени

Да спечелиш вниманието на децата никак не е проста работа, особено в днешно време. Срещнахме две момичета, които са се посветили на каузата да приближат два свята, които като се замислим, въобще не са толкова отдалечени - детското въображение и светът на изкуството на големите.

Сиана и Яна
Снимка: Евгений Милов

Сиана Минева и Яна Братанова работят в отдел Образователни програми към Националната галерия Квадрат 500. Те са авторите на семейния пътеводител "Вълшебен квадрат" - креативно издание, с което всеки член от семейството ще се превърне в екскурзовод и музеен педагог, като намери нов подход и ключ към експозицията. 

Яна и Сиана организират и ежемесечни срещи на най-малките (от 2 до 5 г.) с картините и склуптурите в музея "на борда на Вълшебно одеяло". 

За повече информация гледайте видеото.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите