Te са мъжете, които не могат да ни оставят безразлични! Дами, изгонете мъжете си в другата стая, защото е време за коледните подаръци от екипа на COOLt към вас! А те са точно 10 – красиви, секси и много известни! 

Топ 10 на най-секси мъжете през 2020 година!

Номер 10– Брад Пит!

Ще кажете– как в възможно той да е на последно място! И ние се запитахме същото, но от 1990 година насам той е печелил цели два пъти класацията на списание „Пийпъл“, така че сега е време за малка почивка. Но това не значи, че все още не разтуптява женските ни сърца!

Номер 9– Джон Уошингтън!

Синът на един не по-малко секси мъж–Дензъл Уошингтън! Явно кръвта вода не става и сексапилът се предава по наследство! А и талантът също, защото Джон доста ни допадна в екшъна "Тенет" тази година!

На осмото място застава Пол Ръд!

Е, трудно преглъщаме факта, че изпреварва Брад Пит в тази класация, но явно супергероите са секси, защото Пол Ръд влезе в ролята на Антмен през 2015 година.

Какво по-секси от мъж с чувство за хумор? Затова съвсем с основание даваме седмата позиция на Крис Рок! Помните ли 2016 година? Не помним по-добър водещ на церемонията за Оскарите от него и Елън Дъдженеръс!

Номер 6– Педро Паскал. Влюбихме се в него още докато играеше в сериала "Игра на тронове", а след ролята му на наркоагент Хавиер Пеня в сериала "Наркос" вече го заобичахме! От екипа на Coolt той получава по-челна позиция!

Номер 5– Малума! Секси глас и секси усмивка– достатъчни, за да обезоръжат всяка жена! Бяхме чували как фенки късат дрехите си на негови концерти, а през лятото на 2019 година го видяхме и с очите си в София!И ние ти благодарим, Малума, че разпръсна сексапил на българска земя!

Четвърто място отива при Пол Мескал! Само на 24 години, но вече с номинация за "Еми" с ролята му в романтичния сериал Normal People. Съвременният ирландски Ромео остава съвсем за малко извън челната тройка.

А тя стартира с победителя от 2016 година– Дуейн Джонсън-Скалата. И на 48 години е все толкова секси! Което със сигурност му помага и за кариерата, защото за втора поредна година е най-високоплатеният актьор според списание "Форбс".

На второ място застава Капитан Америка– актьорът Крис Евънс! През септември той сподели, без да иска, своя гола снимка в Инстаграм, която бързо беше изтрита, нооо… явно гафът е бил оценен подобаващо от женската аудитория. Сигурни сме, че, ако снимката беше постояла по-дълго в Инстаграм, първото място щеше да му е гарантирано!

Но то отива при друг! Любимецът е само един! Той е най-секси мъжът на 2020 година! Дами, аплодисменти за Майкъл Б. Джордан! Звездата от филма "Черната пантера" застава на корицата на списание „Пийпъл“, а на нас не ни остава нищо друго освен да въздишаме по него!

И да се надяваме, че догодина отново ще видим Джордж Клуни тук!