Днес Брад Пит е един най-известните хора на планетата, един от най-желаните мъже в света (дори на 57 години), разведен, баща на 6 деца.

Ако беше в обява за запознанства, със сигурност би добавил и това, че произвежда розе, богат е и има чувство за хумор. Но Брад, сигурни сме, няма нужда от подобни обяви. 

След развода с Анджелина Джоли Бард се надява коренно да промени живота си.

„Накрая разбираш – аз съм и тези неща, които не харесвам. И трябва да го приемеш. Те са част от теб. Трябва дори да ги прегърнеш. Защото отричайки ги, ти отричаш себе си. Аз съм и грешките си.” , споделя той в интервю за GQ. 

 

Снимка: Instagram

Слуховете, че звездната двойка отново ще се събере, стават само слухове, а Анджелина е категорична, че това няма как да се случи и продължава живота си напред. Каква точно е причината за раздялата им така и не става ясно, защото причините всъщност са няколко.

Докато летят към Лос Анджелис, между Пит и едно от децата му – 15-годишния Мадокс, меко казано, възникват пререкания. Анонимен сигнал към Детските служби кара властите не само да реагират, но случката да стане достояние на повече хора. 5 дни по-късно Анджелина подава молба за развод и след това... всичко се променя.

Снимка: Getty Images

 

Към списъка с красиви жени до себе си, освен Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, той добави и модела Никол Потуралски.  Но тя остана само малка спирка от житейското трасе, по което мина влакът на Пит. 

Снимка: Getty Images

Преди време пък, първата любов на Пит, Таня Уестфален се въвзползва от неговата известност и разпространи снимки на двамата, когато са били щастливо влюбени тийнейджъри

На 57 г., със сериозен житейски и любовен опит зад гърба си - разгледайте най-горещите кадри на звездата от последните години в галерията.