Звездната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит застават за втори път, от съвместното си съжителство, заедно пред професионален фотообектив. Първият път бе през 2005 г. за известния фотограф Стивън Клайн за списание W (по това време влюбената двойка все още не бе обявила официално връзката си).

10 години по-късно Анджи и Брад вече са партньори с дълга семейна история, имат шест деца и изобщо не им се налага да играят ролята на влюбени, защото се обичат повече от всякога. Всичко това ясно проличава от интимните кадри, направени от Питър Линдберг за италианското списание Vanity Fair. От тях лъха романтика и ефирност, чувственост и любов. Някои от снимките са черно-бели. На тях Пит и Джоли са с преплетени тела. Другите пък излъчват финес, нежност и класическа изтънченост. Отличителният белег при тях са приглушените пастелни тонове – Анджелина е облечена с феерична светлосиня рокля, допълнена с балерински пантофки в същия нюанс. Брад е в бяло и сиво. Погледите им са впити един в друг и говорят едниствено колко силни са чувствата помежду им.

Поводът за тази красива фотосесия за италианското издание на Vanity Fair е премиерата на кинолентата "Край морето". Това е продукция, в която Брад и Анджелина за втори път се изправят рамо до рамо. Да си припомним, че точно преди 10 години двамата се влюбват на снимачната площадка на филма "Господин и госпожа Смит", когато за първи път снимат заедно. Във втория им съвместен филм Джоли и Пит отново са семейна двойка, но този път на ръба на развода и с куп проблеми, които налагат да извадят на показ "най-грозното от себе си", както се изразява самата Анджелина. Джоли е и режисьор на лентата.

Макар двамата да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите, филмът е много специален проект за Джоли и е очевидно, че тя държи светът да узнае за него. Актрисата пише сценария точно след смъртта на майка си Маршелин и излива в него цялата си мъка.

Насладете се на красивите и силно въздействащи снимки от нашата галерия...