Днес Брад Пит е едно най-известните същества на планетата, един от най-желаните мъже в света (дори на 51), женен е за една от най-желаните жени в света и е баща на 6 деца. Дали след десетилетия световна слава и успехи актьорът въобще може да си спомни, че някога е бил "обикновен" симпатичен тийнейджър със смешна прическа и русокоса приятелка в Спрингфийлд, Мисури?

И да не помни, имаме доказателства, че звездата някога все пак наистина е бил един от нас – простосмъртните.

Снимка: Splash/Guliver Photos


Преди време ученическата любов на Брад Пит – Тоня Уестфален, разпространи снимки от годините, в които с Брад Пит са били щастливо влюбени тийнейджъри. Двамата се запознават, когато Тоня е на 13, а Брад на 14 години. Съученици са в гимназията Kickapoo High School в Спрингфийлд. Връзката им продължава цели четири години и, по думите на самата Тоня, именно тя е била първата голяма любов на холивудския секссимвол.

Снимка: Splash/Guliver Photos



Двамата се разделят малко преди да завършат гимназия по желание на Брад Пит. По думите на вече 50-годишната домакния, Пит й казал, че иска да забавят малко нещата във взаимоотношенията си, но самата Тоня по-късно разбрала, че гаджето й се срещало с друго момиче, докато двамата все още имали връзка. Звучи ли ви познато? #отбордженифъранистън

Днес Тоня е омъжена и има 2 деца
Снимка: Splash/Guliver Photos

Дали всичко, което Тоня споделя за миналото си със звездата е истина, може би никога няма да разберем. Брад Пит, естествено, никога не е коментирал информацията, разпространена от бившата му любов. Независимо от това, беше ни приятно да надникнем в ранния живот на актьора чрез снимките с приятелката му от гимназията. А на вас?