Актьорът Крис Евънс, когото любителите на супергеройски филми познават като Капитан Америка, сподели едно от най-обсъжданите видеа тази седмица… макар ѝ никой да не говори за основната идея в съобщението на актьора. Неволно Крис Евънс сподели снимка на мъжкото си достойнство.

Във видеото, което вече е изтрито, Крис Евънс споделя екрана на телефона си. Той говори за познатите си и споделя списъка си с контакти, но когато го затваря, мигове преди видеото да приключи, на заден план се виждат снимките от камерата му, а сред тях и много близък кадър на еректиралия му пенис.

Снимка: Getty Images

Макар неприличната снимка да се вижда за части от секундата, негови почитатели с орлов поглед веднага я забелязаха и привлякоха вниманието на всички.

Никога не съм си помисляла, че ще видя Крис Евънс гол на телефона си, но и това се случи.

Като видях, че хората говорят за Крис Евънс.
Като видях за какво говорят.

Да, Крис Евънс случайно сподели гола снимка в собствения си Инстаграм. Да, смешно е. Но това беше грешка и той я изтри, моля, не я споделяйте. Уважавайте неприкосновеността му. Защитете го, както той защити света.

Актьорът бързо изтри видеото, след което се възползва от ситуацията, за да го превърне в политическа агитация:

Сега, когато ви привлякох вниманието – гласувайте на 3 ноември.

Той не е единственият актьор, който насочи срамната случка към политиката. Актьорът Марк Ръфало, който изпълнява ролята на Хълк в поредицата за Отмъстителите, написа:

Братле, докато Доналд Тръмп е президент, не можеш да направиш нищо, което да те засрами. Ето, виждаш ли – има и положителна страна.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на трети ноември, като един срещу друг ще се изправят Джо Байдън и настоящият президент Доналд Тръмп.