На 55 години комикът Крис Рок реши да си признае за един сериозен проблем, който има и да предприеме стъпки, за да го разреши. Американският актьор разкри, че никога не е можел да разбира невербалните знаци, които хората му дават. Когато общува с някого, той възприема само думите, но не може да различи тона или изражението на събеседника си, което често става причина да не разбира ирония или сарказъм.

Снимка: Getty Images

Рок сподели, че това му е било много полезно при писането на шеги и скечове, но се е оказало огромна пречка в личния му живот. Много често е предизвиквал конфликти или в средата на разговора е осъзнавал, че човекът, с когото разговаря, всъщност е сърдит.

Макар и сравнително късно в живота си, Крис Рок е решил да промени това и е започнал да ходи на терапия няколко пъти седмично, съобщава „Дейли Мейл“.

Снимка: Getty Images

Друго позакъсняло решение на Крис Рок е да се научи да плува. На неговата възраст това изобщо не е лесно.

Не можете да си представите колко е трудно да се учиш да плуваш на 55 години. Постоянно имам чувството, че ще умра. Онзи ден инструкторът ми каза да се гмурна в дълбокото и да плувам до другата страна, а аз му казах, че е превъртял. В крайна сметка се гмурнах и успях да преплувам. Това е доста добра метафора за живота ми.

Снимка: Getty Images

Тази година ще е изключително важна за Рок, защото ни предстои да го видим в роля, която е съвсем различна от типичните за него комедии. Той ще играе персонаж в успешния драматичен сериал „Фарго“, създаден по едноименния култов филм от 1996 г. на братята Коен.