Георги Тошев взе ексклузивно интервю за „Преди обед“ (bTV) от колумбийската звезда Малума – най-продаваният латино изпълнител. Конкретният повод е новата песен на 26-годишния крал на регетона. Първата му балада, която пуска като сингъл.

Артистичният псевдоним Малума е комбинация от имената на родителите му и сестра му – Марли, Луис и Мануела. Той не обича да говори за личния си живот, но в края на миналата година всички медии отразиха раздялата му с топмодела Наталия Барулич.

Снимка: Getty Images

„Признавам си, че открих Малума покрай Мадона, защото за нашето поколение той не е толкова популярен. Имахме план да се срещнем в Ню Йорк, но епидемията промени всичко. В момента Малума е в социална изолация като повечето хора по света. В материала ни ще видите снимки от неговия Инстаграм профил как подстригва дядо си, както и майка му, която пък подстригва него самия... Преди време наричах регетона латино чалга, но днес този стил е по-различен“ – споделя Георги Тошев.

А ето и интервюто, което Малума дава специално за bTV:

“Написах песента през януари, когато бях в Ямайка. Тя ни напомня, че живеем в забързан свят и забравяме за малките детайли. Баладата се казва „Любовта на живота ми“ и е чудесна за посвещаване на хората, които обичаш. В условията на епидемия ни трябва такава песен, затова отправям това красиво послание към света.

Тръгнахме с екипа към Гърция да снимаме клипа, но заради пандемията се наложи да се върнем в Маями. Стоях силно гримиран от 5 сутринта до 10 вечерта, но си заслужаваше.

Исках песента да излезе сега, за да напомни на хората, че трябва да казваме на близките си, че ги обичаме. Днес, а не утре, когато си отидат от този свят.

Баба ми и дядо ми са перфектният пример как пълноценно да изживееш любовта. Затова исках в клипа да присъства възрастна двойка”.

Цялото предаване можете да гледате тук.