Актьорът Наум Шопов влиза в малко по-различно амплоа - като фотограф. Водещият на романтичното риалити "Ергенът" гостува в студиото на "Тази сутрин", за да сподели подробности за предстоящата благотворителна изложба "Ангелски гледки", която цели набиране на средства за деца, нуждаещи се от неотложно и интензивно лечение.

"Не мога да кажа, че съм на "ти" с фотографията, но през последните години изпитвам изключително увлечение към нея", каза Шопов.

"Насърчих в инициативата "Ангелски гледки" общо 11 фотографи да дарят по един свой кадър, като продажбите от сайта и от изложбата ще се дарят на деца, които имат нужда от спешно и интензивно лечение", допълни той.

Средствата ще бъдат дарени посредством тазгодишното издание на инициативата "Българската Коледа".

"Името на инициативата "Ангелски гледки" не е случайно – дронова фотография и гледки, които се виждат отгоре", каза Шопов.

"Кадрите, които фотографите дариха, са феноменални. Не съм очаквал, че може да съберем толкова красиви снимки", допълни актьорът.

"Моите намерения са "Ангелски гледки" да бъде инициатива, която се осъществява минимум два пъти в годината", каза Шопов.

"Даряването и благотворителността не бива да бъде само на Коледа. Добре е да бъде тогава, вместо да я няма изобщо, но благотворителността е начин на мислене", допълни той.

"Българската Коледа" е една инициатива, която много харесвам. Когато трябваше да преценя коя организация да получи средствата от първата ни кампания, не се поколебах изобщо - знаех, че трябва да са те", каза актьорът.

"Изложбата ще бъде на 17 и 18 декември в галерия "Арте" ул. "Г. С. Раковски" 183а. Фотографиите могат да бъдат закупени и от сайта ", допълни той.

Вижте какво сподели Наум Шопов за снимките на романтичното риалити "Ергенът" в сайта на bTV Новините.