Една от най-обичаните известни български двойки празнува цели 8 години заедно – актьорът и лекар Наум Шопов и половинката му Теа Минкова. А посланията, които си отправиха един към друг в Инстаграм, са наистина мили и стоплящи душата за всичките им фенове.

28-годишният актьор си спомни кога за първи път среща Теа и къде – разбира се, преди 8 години, а мястото е подлезът на Софийския университет. В посвещението си той я нарича „моят най-добър приятел, най-голяма любов и най-силна подкрепа.“ Ето какво още сподели Наум за израстването на двамата заедно:

„Осем години заедно... Дали преди 8 години, когато те срещах в прословутия тунел на Софийския университет съм предполага, че ще си един от най-важните хора в живота ми? Дали съм предполагал, че ти ще бъдеш моят най-добър приятел, най-голяма любов и най-силна подкрепа...Дали съм предполагал, че ти ще си единственото друго същество, на което ще мога да имам такова доверие? Тогава бях просто едно дете и не, че сега не съм, но вече си имаме наше детенце, най-прекрасната малка мишка на света. Благодаря ти за всичко това, защото когато те срещнах там, не бях човекът, който съм сега. Пораснахме заедно и искам да остареем така!“

Теа Минкова също не пропусна да се обясни в любов на своята половинка. Тя сподели снимки от всяка година, която е прекарала с актьора, а заедно с това даде отговор на въпроса как успяват да съхранят отношенията си толкова години. Краткият отговор е „не знам“, а дългият:

„8 години, Науме! До тук добре...
Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години.. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко? Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде.... И така цели 8 години. Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те!"

След 8 години заедно Теа и Наум могат да се похвалят с най-прекрасния и чаровен плод на тяхната любов – сладката Амая, която се роди през декември месец миналата година.