Орлин Павлов публикува в Инстаграм забавно видео, заснето в СПА хотел, близо до Пловдив. Вижте как се радва дъщеричката Елизабет в клипа, озаглавен от популярния певец съвсем точно с думите Family fun. 

Вики Терзийска пък постваи в story две чаровни снимки на по-голямата си дъщеричка. На тях виждаме 4-годишната Маргарита на брега „преди“ и „след“ морската вълна.

Снимка: Instagram

Преди седмица певицата от „Мастило“ публикува и чудесен кадър, направен по залез, с коментар: Празнуваме рожден ден на братовчед ми, който се ожени за една от най-добрите ми приятелки! Всичко остава в семейството!

Почивката на Теа Минкова, Наум Шопов и 6-месечната им дъщеричка Амая в Гърция приключи, но пък всичко е много добре документирано в техния канал в YouTube.

„Преди две години си лежах на плажа и си мечтаех, другата година (2019) да съм бременна. През 2019-а си лежах бременна на плажа и си мечтаех през следващата (2020) да имаме живо и здраво бебче и тримата да се наслаждаваме на морето. Тази година няма да кажа за какво си мечтая“ – написа Теа Минкова в Инстаграм.