Меко казано в момента има бум на онлайн сайтовете за поръчки на дрехи, бижута, обувки! Най-разпространеният метод за реклама и продажба е чрез Фейсбук страници и Инстаграм профили.

Предлагат се от потници до комплекти, туники, дънки, клинове, рокли, аксесоари за телефони, накити за коса, бижута, обувки и още, и още. Като се заплаща и доставка за стоката. Най-често това обаче са стоки, купени евтино от чужбина и се продават в България на по-високи цени.

Предимствата да пазаруваме от такива страници са, че има изобилие от варианти за цветове и дрехи и можете да си ги поръчате по всяко време и до ден-два ще бъдат при вас.

Недостатъците са, че не можете да премерите стоките, под въпрос са и материите. Добре е да искате да има услуга "оглед на доставката" и в случай, че не ви хареса да я върнете, като вероятно ще се наложи да платите връщането й.

Ако сте пазарували от надеждни страници или сте имали неприятни скучки от измамници, които искат парите ви предварително или са ви излъгали с материи и размери, молим ви да споделите в коментарите под този текст, за да може повече дами, които обичат да пазаруват онлайн, да знаят къде и как да го правят.