Нов месец - нови предизвикателства за небцето. Април месец идва с избуяващата пролет и всички зелени богатства, които тя носи. Ето какво може да опитате през четвъртия месец на годината - сезонни храни, ястия, приготвяни по повод месечни празници и други.
Козунак
Яйца
Зелена салата
Коприва
Лапад
Рукола
Пресен чесън
Пресен лук
Сладолед от горски теменужки
Агнешко със спанак и ориз
Банички с магданоз
Крем карамел с козунак
Най-бързата супа с корпиваДроб сърма
Баница с лапад
Джуркана коприва с чесън и сирене
Салата с върба
Пица с ядливи цветя
Аспержи върху бутер тесто
Тонизираща пролетна супа с моркови
Гъби - виолетката (Lepista nuda), обикновената сливовка (Entoloma clypeatum), ливадна виолетка (Lepista personata), тополова пънчушка (Agrocybe aegrita).
Салата с глухарче
Чай от корен на зайча сянка
Козуначени филийки със сметанов сос
Панирана коприва