Изпращаме шеметна и стилна 2019 година. Подбрахме звезди, които се отличиха със запомнящ се почерк и ангажиращи вниманието визии, които сме отразявали и сме запомнили по някакъв начин. Гласувайте в анкетата ни за най-добре облечена звезда на 2019 година. Ако сме пропуснали да отбележим вашия фаворит – не се колебайте да оставите името му като коментар под статията.

Коя е най-добре облечената звезда на 2019 г.?


Меган Маркъл

Снимка: Getty Images


Бременна или без коремче – Меган определено беше център на вниманието през 2019 г. Всеки нейн тоалет беше щателно проучван от модните редактори на световните издания – от обувките и роклята до прическата и обеците. Хиляди жени по света пък, които искат да се докоснат до кралския стил, търсеха по-евтини варианти на визиите й.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images


Другата кралска снаха, която се очаква да стане кралица, след като съпругът й принц Уилям наследи трона, също се нарежда сред най-добре облечените звезди на планетата. Стилът й отново е копиран, обсъждан и високо оценяван от критиката. В много отношения тя е сравнявана със своята свекърва – покойната принцеса Даяна и това изобщо не е учудващо, защото половината от бижутата, които Кейт носи са именно на лейди Ди. Даваме й допълнителна точка за носенето на български чорапи!

Виктория Бекъм

Снимка: Getty Images


Макар че през последните години модната компания на Виктория Бекъм не работи на печалба и в края на миналата година се наложи съпругът й да спасява бизнеса й, футболната съпруга си остава една от най-добре облечените звезди на планетата. Класическият стил и линии, които следва Виктория са лесно разпознаваеми и имат голямо влияние върху модната индустрия като цяло.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images


2019-а беше силна година за знойната латино дива, която през юли навърши 50, а сякаш е спряла времето преди 20 години. Стилът й е разнообразен, но със сигурност можем да кажем едно нещо, което го обобщава – дързък и запомнящ се. Всичките й визии на червения килим, включително и ежедневните, са секси и неповторими.

Селин Дион

Снимка: Getty Images


През последната година канадската певица разчупи стила си, направи го по-екстравагантен, за което получи и положителни, и отрицателни коментари. Но 2019 година определено беше силна за нея. Няма да забравим голямото й палто, което беше оприличено на апартамент заради размера и обема си.

Мелания Тръмп

Снимка: Getty Images


Тя несъмнено е една от най-елегантните първи дами на Щатите. Всяка нейна визия предизвикваше възхищения, но и благородна завист у всяка жена. Всяка публична проява на президентското семейство бяше широко отразявана – новинарските издания пишеха за Тръмп, а тези с лайфстайл насоченост се надпреварваха да отбелязват колко стилна и изискана е поредната рокля в гардероба на президентшата.