Мелания Тръмп е стилна и премерена в избора си на дрехи и грим, особено като първа дама на САЩ. Понякога е критикувана за скъпите марки и някоя друга модна изцепка, но винаги оценките за нея от модните критици, а и от обикновените хора, са положителни. Дали са искрени не можем да бъдем сигурни. Сигурни сме в едно – думите, изречени от устата на едно дете, са непресторени и добросърдечни. А и никой не може да му се сърди, нали? Дори и самата Мелания!

 

 

Едно малко момиченце си позволи да бъде искрено относно външния вид на Мелания Тръмп, която присъства на събитие с ученици в Лондон. Преди да отлети обратно за Щатите, съпругата на американския президент помогна на деца да опаковат подаръци и да направят коледни венци с благотворителна цел. След събитието репортери попитали 9-годишната Киана Мълингс какви са й впечатленията от Мелания Тръмп.

„Ще бъда честна и ще кажа, че гримът й беше малко в повече. Това я правеше да изглежда тъжна, но всъщност беше много усмихната.“

Междувременно нейната приятелка, 10-годишната Изабел Бейтс, споделя, че тя и нейните съученици очаквали първата дама „да бъде намръщена“, но всъщност  се държала „много мило“.

 

Учениците прекарали 20 минути с Мелания, правейки коледна декорация и обсъждайки коледния дух и какво тя прави по празниците. Още една любопитка, споделена от децата – госпожа Тръмп никога през живота си не е опитвала минс пай – традиционен английски коледен сладкиш.