В последно време Селин Дион смени стила си на обличане, отслабна видимо и изглежда много различна. Фенове и медии като че ли се разделиха на лагери – единият одобрява визията й тип Haute Couture, а другият критикува всеки нейн моден избор. Ами, такова е положението – когато си известен, трябва да си готов както за овации, така и за критики.

Една от последните публични изяви на канадската изпълнителка предизвика отново противоречиви мнения, породени от избора й на връхна дреха. InStyle си позволиха да пуснат статия, озаглавена „Палтото на Селин Дион е по-голямо от апартамента ми“ с подзаглавие „и струва колкото четвърт от месечния ми наем“. Авторката Изабел Джоунс изказва лично мнение в материала, който започва с думите:

„Икона от ранга на Селин Дион заслужава палто, достатъчно голямо, за да побере таланта й, нали?“

Въпросното палто е Marc Jacobs, изработено от коприна с флорален принт. Това, което го прави обемно вероятно е кройката и дрехите, които носи Дион под него.

Авторката на материала продължава с хапливия тон, сравнявайки връхната дреха на певицата с тази на Червената шапчица:

„Палтото е по-малко от това, което би носила Червената шапчица. Ако червеното струва 6900 долара и е достатъчно голямо, за да приюти нея и баба й, тази връхна дреха определено си заслужава инвестицията.“

51-годишната Селин Дион комбинира оувърсайз палтото с черни обувки и бяла мини чанта.

В заключение Изабел Джоунс пише „Надяваме се, че Дион и целият екип на Титаник са се скрили под палтото, прекарвайки вечерта на топло.“