Едно е сигурно – където и да се появи звезда от ранга на Селин Дион, всички ще обърнат поглед към нея. Този път обаче певицата предизвика друг вид внимание, присъствайки на Седмицата на висшата мода в Париж, Франция. Облечена в тъмносин гащеризон Alexandre Vauthier, тя породи множество въпроси, отнасящи се до здравето й в момента.

Феновете й, както и много медии отбелязаха, че тя е изключително стилна и дръзка в модните си решения, но фигурата й изглежда плашещо слаба.

В интервю за The Sun 50-годишната канадска изпълнителка коментира теглото си така:

 

“Ако се харесвам, не искам да говоря за това. Не се притеснявайте. Не ме снимайте. Ако на вас ви харесва, аз съм ок. Ако ли не, оставете ме на мира.“

През последните две години Дион е придружавана от 34-годишния танцьор Пепе Муноз почти навсякъде, пораждайки различни слухове за връзка между двамата. В интервюто Селин обаче отрича, заявява категорично, че е свободна и посочва, че двамата са изключително близки, но той не е новият мъж в живота й.

„Ние сме най-добри приятели. Естествено е да се прегръщаме, да се държим за ръка и да излизаме заедно и хората виждат това. Той е джентълмен и винаги ми подава ръка.“

 Специално за феновете й, които смятат, че е забравила покойния си съпруг Рене, който почина преди 3 години от рак, певицата посочва, че не го е забравила и че той е с нея всеки ден.

Селин и съпругът й Рене Анжелил, който дълги години е и нейн мениджър (2007 г.).
Снимка: Getty Images/Guliver Photos