Миналата седмица херцогинята на Кеймбридж се появи на благотворително събитие с български вълнени чорапи. Разкритието е на британския таблоид Express, който прави пълен анализ на облеклото на 38-годишната Кейт Мидълтън.

Акцентът в публикацията на Express е, че дрехите на Кейт изобщо не са евтини, въпреки че стилът е ежедневен. Отбелязва се също, че по този параграф тя върви по стъпките на другата кралска снаха - Меган Маркъл.

Според изданието херцогинята е облечена с яке Mini Duvet II, което струва 342 паунда. Ботушите, които вече са познати на медиите от други събития, са Berghaus Supalite II (105 паунда). Зеленият пуловер струва 97 паунда, а чорапите са на българската компания Pirin Hill (8,8 паунда).

Благотворителното предколедно събитие във фермата Peterley Manor, Бъкингамшир, бе под знака на благотворителната организация Family Action. Неин патрон бе самата кралица Елизабет II, но наскоро тя прехвърли този ангажимент към Кейт Мидълтън.

От LadyZone.bg се свързахме с русенската фирма Pirin Hill. Те споделиха, че от наличните снимки нито могат да потвърдят, нито да отрекат информацията, че тези чорапи са тяхно производство.

Снимка: Getty Images