"Ставам в 4:30 всяка сутрин. Обичам дълго да пия кафето си, и то насаме. Отделям много време  да чета хороскопи. Вманиачена съм да го правя!"

Хриси Парова, известен фитнес инструктор и инфлуенсър, за пръв път издава тази своя страст. Тя е нашата втора дама гост в подкаста "Малки разговори" в месеца, в който Ladyzone празнува рождения си ден. Говорим си за спорт, секси визия, как да обичаме себе си и думичката "благодаря".

Слушайте разговора и в Спотифай. 

 

Идеалната сутрин за нея би минала така - да пие 2-3 кафета и да изчете любимите си страници с хороскопи по няколко пъти. Хриси е зодия Козирог и "май само един истински Козирог може да става дори в почивните дни толкова рано."

ИСКАМ СПОКОЙСТВИЕ, ДОКАТО ПИЯ КАФЕ!

Снимка: Евгений Милов

Хриси изготвя лични планове за спорт, хранене и поддържане на фигурата на дами. Следва максимата, че всеки заслужава перфектното тяло

"Станете скулптор на собственото си тяло, започвайки от днес, и се възнаграждавайте всеки ден, като си казвате, че ще надделеете над собствените си страхове и негативизма на хората." 

Започва да се занимава с фитнес, след като ражда сина си: "Реших, че трябва да вляза във форма. Бях си качила килограми. Преди това не бях активно спортуваща. Изградих го като навик в по-късен период. Но с желание всичко може". 

Какви са ценните съветите на Хриси Парова за стегнати корем и дупе - вижте във видеото. 

С Хриси Парова тренират много известни дами, които вече са изваяли прекрасни тела и продължават да се наслаждават на тренировките с постоянство, упоритост и много удоволствие. 

След страстта с хороскопите, чаровната фитнес инструкторка ни изненадва и с още нещо, което не сме очаквали. 

Макар мнозина да завиждат за плоския й корем, добре оформеното дупе и тялото, на което би стояла перфектно всяка рокля, Хриси твърди, че...

АЗ И СЕГА НЕ СЕ ХАРЕСВАМ МНОГО

Снимка: Евгений Милов

Ние, от = Ladyzone, обаче не просто вярваме, че всяка жена е красива, а че е много по-красива, отколкото тя самата си мисли. Понякога сме склонни да се критикуваме, да си създаваме негативни проекции, дори да не обръщаме внимание на хубавите си черти. А как да те харесват другите, ако ти сам не се харесваш?! Затова предизвикваме Хриси да ни сподели 4 неща, които харесва у себе си. 

И тя ни отговаря с типичното си чувство за хумор и с честността, с която започnа този разговор още от първата дума. Кои 4 неща харесва у себе си - гледайте във видеото. 

"Трябва да се научиш да обичаш себе си и да се поставяш на първо място. Така ще изглеждаш добре винаги, защото вибрацията ти ще е хубава."

  • Твоите 5 в Инстаграм - как изглежда спукан имплант за бюст
  • (без)Опасно красивата Нели: Имам 5 операции на носа, махнах гръдни импланти след 8 г. мъки
  • Кой спечели наградите на Ladyzone.bg - открий дали си ти
  • В чантата на Нели от (без)Опасна красота: Маниак съм на тема грим!
  • Ladyzone в "Тази неделя": Как се чувстват мъжете с температура (ВИДЕО)
  • Мария Цънцарова: Мечтая за къща край морето и двор с цветя и домати
  • На 12 г. Сашо Кадиев паднал от покрив. Защо сега разказва историята през смях? (ВИДЕО)
  • Детски рожден ден - идеи за игри и забавления с малките гости
  • Астроложката Оксана Хорват-Станчева - жените Скорпиони и каква е тяхната енергия
  • ИГРА С НАГРАДИ: Ladyzone раздава подаръци

НАПОРИСТА СЪМ, ПОНЯКОГА ЗЛА

На мнение е, че това, че това, че е жена й помага в работата. Признава обаче, че никога не е спокойна. Дори когато се прибере след ангажиментите си, затвори вратата на дома си и остане сама със себе си.

А чудите ли се каква е като майка тази забавна, спортна блондинка? Отговорите са два. И са във видеото. Малък жокер - синът й не прекарва време пред компютър, а предпочита да е навън и да играе.

"Към момента чета книга на Лариса Ренар. Може би съм имала нужда от подсилване на моята женска енергия."

Точно от там се научава, когато й направят комплимент, да го приема и да благодари. Не се е научила обаче да приема жестовете на внимание от мъжете. Чувства се длъжна всеки път да се реваншира и да отвърне по подобаващ начин, заради отношението. 

Снимка: Евгений Милов

Хриси ни "подарява" своето парченце от пъзела, който нарекохме "Усещане за жена". Защо жената според нея трябва да е "лека, като пеперуда" - вижте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.