Орлин Павлов гостува в „Тази събота и неделя“, за да представи новия си клип „Днес е по-добре“. Ето какво сподели той:

Всички от екипа, заснел клипа, си правеха постоянно тестове за коронавирус, за да не пострадат после хора от други продукции. Всички носеха маски и бяха много отговорни.

Диляна Попова участва, защото имахме страхотни моменти при снимките на „Завръщане“. Тя отговаря на много мъжки мечти. Жена, не само с красива фасада, но и с дълбочина, и интелект. Когато снимахме филма, й подарих албума. Тя много хареса песента и още тогава решихме, че някой ден ще снимаме клипа заедно.

Днес е по-добре според мен. Заради усложнената ситуация някои проекти пропадат, но това не ме прави нещастен, защото виждам промяната в хората. Младите хора на площада ми дават надежда. През последните години те липсваха на изборите, имахме нужда от тях. Това е страхотен знак, че ще се случи нещо хубаво на следващите избори.

Искам дъщеря ми да живее в свят, в който има закон за всички, важащ еднакво. Искам баба ми да има по-вис пенсия. Майка ми каза, че всяка година пенсията й се увеличава само с 9 лева.

Хората на площада не ми изглеждат платени.

Не одобрявам нападките към Калин Вельов, че прие да стане депутат. Той е много честен човек. Независимо от коя партия е, той си остава приятел.

Всички казват, че ни трябват нормални хора в парламента, а когато един от нас влезе там, веднага започваме с негативите. Нека видим какво ще направи или ще се опита да направи за хората от гилдията и тогава да коментираме.

Вероятно Калин сам ще се оттегли, ако не успее нищо да направи. Но не се знае, някой ден може пък да стане министър на културата.

Целия разговор можете да видите тук.