Ако Ladyzone беше жена, щеше да е "онази самостоятелна и независима жена, която си поставя цели и ги постига, върви през трудности, преодолява ги и оцелява!”. Това са думи на астролога и психолог Оксана Хорват-Станчева.

Още за силата на скорпионската енергия споделя в интервюто. 

  • Твоите 5 в Инстаграм - как изглежда спукан имплант за бюст
  • (без)Опасно красивата Нели: Имам 5 операции на носа, махнах гръдни импланти след 8 г. мъки
  • Кой спечели наградите на Ladyzone.bg - открий дали си ти
  • В чантата на Нели от (без)Опасна красота: Маниак съм на тема грим!
  • Ladyzone в "Тази неделя": Как се чувстват мъжете с температура (ВИДЕО)
  • Мария Цънцарова: Мечтая за къща край морето и двор с цветя и домати
  • На 12 г. Сашо Кадиев паднал от покрив. Защо сега разказва историята през смях? (ВИДЕО)
  • Детски рожден ден - идеи за игри и забавления с малките гости
  • Хриси Парова: Трудно ми е да приемам жестове от мъже
  • ИГРА С НАГРАДИ: Ladyzone раздава подаръци

С Оксана Хорват - Станчева, която е астролог и психолог, се „поразровихме” в планетите и зодиите за рождения ден на Ladyzone.bg на 5 наември. Сайтът стана на 12 години и имаме игра с награди - не я пропускайте.

Оказа се, че от 4 години Оксана живее и работи в Германия. Изборът да напусне България, прави заради образованието на дъщеря си. „Засега сме тук и се чувсвам добре – откровена е Оксана. – А след като Анаис реши къде и какво иска да учи по-нататък, може да променя локацията. Занимавам се и с астрология, и с психология. Ако до преди пандемията беше немислимо да давам индивидуални онлайн консултации като психотерапевт, вече е нещо нормално. Организирам и курсове по астрология, дори в момента водя два – за начинаещи и майсторски курс. Работя и като психолог в организация за момичета с много трудни съдби.”

Снимка: Оксана Хорват-Станчева, личен архив

Оксана завърта колелото на съдбата, за да надникне в астрологичната карта на сайта. Прогнозата й важи за всички, родени на 5 ноември, както и за носещите енергията на Скорпиона. 

Числото 5, датата, на която е рожденият ден на сайта, има отношение към Меркурий – планетата, която отговаря за комуникацията, общуването и информацията, но тази информация, която не се задълбава в тежки теми, а се предава и разпространява с лекота.

 

Така че енергията е добра и дава възможност за популяризиране на информацията в определени среди. Ако погледнем 5. 11.2010 г., цялото число е единица, а то дава лидерство, борбеност, конкурентоспособност, активност, въобще дава силен потенциал за пробивност.

В астрологичен аспект датата 5.11. 2010 г. носи много скорпионска енергия, защото този ден тогава е бил ден преди новолунието, Луната е съвпадала с Венера, а и двете планети са женски, което е плюс за жените. Тези две планети са били в Скорпион, което дава фокус върху развитието на теми като близост, интимност, сексуалност.

А това, че сайтът става на 12 години, съвпада с цикъла на Юпитер, който е 12 години.

И когато е стартирал съйтът, е имало съвпад на Юпитер с Уран – планета, която отговаря за телевизията, за новите и модерни технологии, компютрите, интернет и всичко онова, което се случва онлайн. И като добавим Меркурий – планета, която има връзка с комуникациите, началото на сайта е било в добър аспект, водещ към разрастване.

Като сбор 12 е тройка – числото на късмета. А ако съберем настоящата дата 5.11.2022 г. става четворка – цифра, която иска много работа и излизането на ново ниво. Може би ще привлечете още читатели, но и ще предложите и разглеждате повече теми.

Скорпионът дава възможност за справяне с кризи, защото, когато нещо се ражда под енергията на този зодиакален знак, то не върви с лекота. Така че Скорпионът изправя пред ситуации, които са на ръба, но същевременно предлага уникални възстановителни способности, както и шанс за трансформиране. Скорпионът най-добре може да се адаптира и възползва от нова ситуация, ако такава възникне. Този зодиакален знак носи доста оцеляваща сила, защото самата му енергия е женска и много силна. Това е онази самостоятелна и независима жена, която си поставя цели и ги постига, върви през трудности, преодолява ги и оцелява!

През 2023 година сайтът ще влезе в числото 5.

Това е и рожденото число на Ladyzone.bg, и това ще донесе повече лекота в работата.

Пожелавам ви вдъхновение и развитие в новата ви лична година и новия Юпитеров 12-годишен цикъл! Пожелавам ви удовлетворение от смислена и ефективна работа, духовно и материално обогатяване, достигане до още по-голям брой почитатели (с помощта на Юпитер) и проникване в още по-задълбочени теми (изискването на Скорпиона)!