Ако някога сте искали да бъдете като онези огнени и жарки аржентинки, владеещи изкуството на тангото и страстта до виртуозност, то сега възможността да се докоснете до аржентинската култура и танци изглежда съвсем реална. Световноизвестните танцьори и хореографи от Буенос Айрес Адриан Вередиче и Алехандра Оберт ще бъдат за малко в София, за да нажежат атмосферата до червено.

От 29 април до 1 май Адриан Вередиче и Алехандра Оберт ще водят интензивен тридневен семинар в София. Любителите на аржентинско танго ще имат възможност да се докоснат и учат от една от най-емблематичните двойки на съвременната световна танго сцена.

Паралелно с това, огнената танцова двойка ще успее да изнесе и истинско шоу. Като част от световното турне на Адриан и Алехандра, софийската публика ще има възможност да се наслади на официална гала милонга вечер, която ще бъде открита именно от маестросите от Буенос Айрес на 30 април от 20 часа.

И двете страстни събития ще се случат в Чешкия клуб в София, ул. Кракра 15.

Адриан Вередиче и Алехандра Оберт танцуват заедно от 1998 г. Те са участници в най-големите международни танго фестивали, провеждани през последните 10 години в Берлин, Рим, Париж, Лисабон, Атина, Истанбул, Дубай, Монреал и др. От 2002 г. са главни преподаватели в C.I.T.A. (Световен Конгрес по Аржентинско Танго) в рамките на Световния Танго Шампионат. Преподават в Студиото на Фред Астер в САЩ като редовни инструктори, както и в други танцови студиа.

Очаквайте още жар и емоции от Адриан и Алехандра, в специално интервю за LadyZone.bg.