Днес Дженифър Лопес може и да печели милиони, докато си стои у дома и кисне във ваната, но преди години тя е била обикновена тийнейджърка, която дори останала без дом. Признанията латината направи в интервю за новото издание нa W Magazine, чиято корица краси бившата съпруга на Марк Антъни.

Снимка: facebook/W Magazine

43-годишната актриса и певица признава, че когато била на 18 години, била принудена да спи на канапето в студиото по танци, след като се скарала с майка си Гуадалупе Родригес. Тогава Джен искала да направи кариера в шоубизнеса, но нейните родители не одобрявали и искали тя да постъпи в колеж.

Дженифър с майка си - Гуадалупе Родригес, Снимка: Splash/Guliver Photos

Започнах да спя на дивана в студиото по танци. Бях бездомна, но й казах: „Това е, което трябва да направя.”

Съвсем скоро нещата потръгнали и Дженифър трябвало да се премести от бедния квартал на Ню Йорк Бронкс в Града на ангелите.

Звездата признава и че Лос Анджелис не й се понравил първоначално. Дори го мразела и отнело много време да се приспособи и свикне с начина на живот в Холивуд, след като израснала в гангстерски квартал.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Сега обичам Лос Анджелис, но той не ми дава силата, която Бронкс успява. Всичката сила, която имам, я получих в квартала.”

По отношение на своите две деца – 5-годишните близнаци Ема и Макс, Лопес се надява да успее да ги възпита на добра етика в работата, точно както се е учила самата тя от своите родители, които правели всичко възможно да издържат семейството.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

В края на миналия месец Джей Ло получи заслужено своята звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис.