Николета Лозанова публикува любопитни снимки от почивката си в сицилианския курорт Таормина, разположен близо до вулкана Етна. Включително и на едни много симпатични магарета.

Николета и Ники Михайлов са отседнали в луксозния Grand Hotel Timeo. Тук са нощували Елизабет Тейлър, Ричард Бъртън, Одри Хепбърн, София Лорен и други световни звезди.

Направихме пробна резервация за 29 и 30 юни и се оказа, че най-евтината стая за двама (с поетичното име VILLA FLORA ROOM) струва 1750 евро.

Снимка: Grand Hotel Timeo



Най-скъпият апартамент (за трима души) е с леко странното име GREEK THEATRE SUITE и предлага комфортните 60 кв.м площ срещу 5100 евро.

Ако ви е важно, хотелът приема домашни любимци.

Най-луксозният ресторант в хотела има една звезда Мишлен и разполага с 16 места. На това тузарско място не се допускат дечурлига под 12 години.

Повечето тераси в хотела предлагат спираща дъха гледка към морето и към вулкана Етна. Когато вулканът е по-активен, улиците на Таормина се покриват с черен прах, знаем го от личен опит. Така че не завиждайте много на местните. И те си имат дертове.

И последен щрих за хотела, който често е домакин на сватбени тържества – 80-минутен масаж с благоуханни масла, местно производство, струва 200 евро.