Криси Тейгън разкри, че е получила силна подкрепа от Меган Маркъл, след като тя и съпругът й Джон Леджънд изгубиха в края на септември 2020 г. третото дете, което очакваха и планираха да кръстят Джак.

35-годишната Криси сподели, че Меган Маркъл е била тази, която е потърсила контакт. Припомняме, че в края на ноември Меган разкри, че през лятото на 2020 г. е пометнала.

„Меган бе толкова мила. Писа ми за бебето Джак. Тя наистина е толкова прекрасна, колкото всички я описват“ – разказва Криси Тейгън.

На свой ред тя се е обадила на Меган Маркъл след интервюто й с принц Хари пред Опра Уинфри.

„Очаквах с голям интерес това предаване. Те разкриха толкова много неща. Мисля, че Меган е много откровена“ – споделя Криси Тейгън.

Тя се запознава с Меган преди доста години, когато и двете участват в шоуто Deal or No Deal (Сделка или не). Оттогава Криси винаги е защитавала Меган, когато в медиите се появят критики към нея. Включително и през 2018 г., когато бащата на Меган се оплака пред британската преса, че дъщеря му не поддържа връзка с него.

„Моля, остави дъщеря си да бъде щастлива“ – написа тогава Криси Тейгън в Туитър.

Криси Тейгън и 42-годишният певец Джон Леджънд имат 5-годишна дъщеря и 2-годишен син. В миналото те са споделяли за трудностите около забременяването, като и двете им деца са заченати чрез инвитро. В края на септември те изгубиха третото си дете.

„Винаги сме избирали имената на нашите деца след раждането, в последния възможен момент. По някаква причина този път решихме, че момченцето ще се казва Джак... До нашия Джак – Съжалявам, че не можахме да осигурим всичко за твоето оцеляване. Винаги ще те обичаме! Благодаря на всички, които ни изпращаха позитивна енергия и се молиха за нас!“ – написа тогава скърбящата майка.