Месец, след като обявиха, че очакват трето дете, Джон Леджънд и Криси Тейгън изгубиха плода. Въпреки преливането на много кръв, кървенето от плацентата не е било овладяно.

„Шокирани сме! Болката е огромна и никога не сме изпитвали подобно нещо“ – написа 34-годишната Тейгън в емоционален пост в Инстаграм.

„Винаги сме избирали имената на нашите деца след раждането, в последния възможен момент. По някаква причина този път решихме, че момченцето ще се казва Джак... До нашия Джак – Съжалявам, че не можахме да осигурим всичко за твоето оцеляване. Винаги ще те обичаме! Благодаря на всички, които ни изпращаха позитивна енергия и се молиха за нас!“ – пише скърбящата майка.

Криси Тейгън и 41-годишният певец Джон Леджънд имат 4-годишна дъщеря и 2-годишен син. В миналото те са споделяли за трудностите около забременяването, като и двете им деца са заченати чрез инвитро.

В началото на септември Криси Тейгън сподели видео от прегледа с видеозон, на който присъства и дъщеричката й Луна. 

Малко след това тя съобщи, че плацентата й е „много слаба“, кърви и се налага да лежи.

„Подобни проблеми имах и по време на бременността с Луна. Когато бях бременна с Майлс, плацентата спря да храни плода. Цялата храна идваше при мен и аз наддавах, а той не. И двете деца се родиха преждевременно“ – написа Криси Тейгън през септември.