Криси Тейгън сподели с феновете, че се справя „добре“, след като по злощастен начин загуби бебето си. 

"Ние сме тихи, но сме добре", написа 34-годишната моделка в кратък пост в Инстаграма си. "Обичам ви всички толкова много", добави тя за последователите си.  

В публикацията Тейген сподели скрийншотове от някои скорошни публикации в Туитър на съпруга си Джон Леджънд.

"Това е за Криси", написа 41-годишният певец и композитор, споделяйки връзка към YouTube с изпълнението си на "Never Break" на музикалните награди Billboard Music. 

„Обичам и ценя много вас и нашето семейство“, продължи той. "Заедно сме преживявали и възходи, и падения. Да те гледам как се грижиш за децата ни беше толкова вълнуващо и същевременно смиряващо. Изненадан съм от силата, която показа през най-предизвикателните моменти. Какъв страхотен подарък е да можем да донесем живот на света. Изпитахме чудото, силата и радостта на този подарък, а сега усетихме дълбоко и присъщата му крехкост."

Двамата имат две деца - дъщеря Луна Симоне (4 г.) и син Майлс Теодор (2 г.). В миналото те са споделяли за трудностите около забременяването, като това, че и двете им деца са заченати чрез инвитро.

Припомняме, че само месец, след като обявиха, че очакват трето дете, Джон Леджънд и Криси Тейгън го изгубиха. Кървене от плацентата, което не е могло да бъде овладяно, е станало причина за това. 

„Шокирани сме! Болката е огромна и никога не сме изпитвали подобно нещо“ – написа тогава 34-годишната Тейгън в емоционален пост в Инстаграм.

В началото на септември Криси Тейгън сподели видео от прегледа с видеозон, на който присъства и дъщеричката й Луна. Малко след това тя съобщи, че плацентата й е „много слаба“, кърви и се налага да лежи.