Тази седмица американският модел Криси Тейгън притесни почитателите си, след като сподели видео, на което се вижда как я тестват за COVID-19. Тя уточни, че си прави теста защото ѝ предстои да се подложи на операция. След като много от последователите ѝ в Инстаграм оставиха коментари, в които питат какво се случва, тя уточни, че операцията е козметична - ще премахне имплантите в гърдите си.

Много хора са разбираемо любопитни (и досадни), затова ще обясня - махам си циците. Вършеха ми добра работа в продължение на много години, но вече нямам нужда от тях. Искам да мога да закопчавам роклите, които са моя размер и да ми е удобно да лежа по корем. Не е нищо сериозно. Не се тревожете за мен. Всичко е наред.

Тя уточни също, че няма да остане съвсем без гърди: “Ще продължавам да си имам цици, но те ще са просто мазнина. Каквото трябва да са така или иначе - глупави и чудесни торби с мазнина.

34 годишната Криси се сбогува с имплантите си след почти 15 години. Не е тайна, че тя е уголемила Бюста си в началото на кариерата си като модел и телевизионна знаменитост, две години преди да се запознае с музиканта Джон Леджънд.

Снимка: Getty Images

Една от причините да се подложи на операцията за премахване е ефектът от бременността. Криси е майка на две деца - на 2 и на 4 години. Когато гърдите ѝ са започнали да се пълнят с мляко, формата им се е развалила. Това е накарало модела да осъзнае, че поддържането на перфектен бюст не си заслужава риска.

Доколкото знам, трябва да сменяш имплантите на всеки 10 години”, сподели тя. “Но когато имаш деца осъзнаваш рисковете от операцията. Казах си, че не бих искала смъртта ми да настъпи по време на пластична операция на бюста.