В интервюто пред Опра Уинфри, излъчено снощи по Си Би Ес, Меган Маркъл разкри колко самотна и неразбрана се е чувствала в кралското семейство.

Говорейки по тази тема, тя даде пример с конкретна снимка, показваща как зад привидния блясък и усмивки всъщност се крие голямо напрежение.

Кадърът е направен на 16 януари 2019 г. в Лондон, когато двойката посещава Роял Албърт Хол за премиерата на спектакъла "Totem" на Цирк дьо Солей.

Именно предната вечер Меган е признала на Хари, че я сполетяват мисли за самоубийство.

Снимка: Getty Images


Ако увеличите снимката, ще видите колко здраво е хванал той ръката ми. Усмихваме се и изпълняваме задълженията си, но всъщност просто се опитваме да се държим. Далеч от светлината на прожекторите аз често плачех“ – изповядва се Меган пред популярната тв водеща.

„Споделих пред институцията, че имам нужда от помощ. Никога не съм се чувствала по този начин и имам нужда да замина някъде. Отговориха ми, че няма как да замина, защото няма да е добре за институцията. Говорих и с човешки ресурси, но нищо не беше предприето“ – разказа Меган Маркъл.

„В търсене на помощ говорих с един от най-добрите приятели на Даяна. Все пак той най-добре можеше да разбере в каква ситуация съм“ – призна Меган.

Подробности за цялото интервю ще намерите тук: