Меган Маркъл, съпругата на принц Хари, написа статия озаглавена "Загубите, които споделяме" за "Ню Йорк таймс", в която разказа, че през юли е пометнала

Двойката има едно дете - Арчи, който се роди през 2019 г. Маркъл сподели, че всичко е започнало, когато е сменяла пелените му.

"Усетих силна болка. Седнах на пода, тананикайки си весела мелодия, за да успокоявам себе си и него. Прегръщайки първото си дете, знаех, че вече губя второто", пише тя.

Актрисата влиза в болница, където няколко часа по-късно съпругът ѝ се опитва да я успокои, докато същевременно "сърцето му се разкъсваше. Осъзнах, че единственият начин да започна да се възстановявам е да си задам въпроса: "Добре ли си?", спомня си Маркъл.

39-годишната актриса разказва тежкия спомен, за да призове всички да се интересуват от състоянието на близките си. 

"Да загубиш дете е непреодолима скръб, за която малцина биха споделили открито. Със съпруга ми осъзнахме, че в стаята със 100 жени между 10 и 20 от тях ще са преживели спонтанен аборт. Въпреки това разговорът за тази болка остава табу. Така че на този Ден на благодарността... Нека зададем на близките си въпроса "Добре ли си?".