На 16 юни в много страни по света се отбелязва Денят на бащата. Най-известното бебе във Великобритания направи своя дебют (като изключим снимката на крачетата му от миналия месец) в Инстаграм, като датата беше избрана за повод от гордия татко принц Хари, за да покаже колко е пораснал Арчи от последната му изява пред камери дни след раждането.

Снимка: Getty/Instagram

Снимката, която беше споделена от общия акаунт на херцозите на Съсекс в социалната мрежа, е повече от разтапяща – бебе Арчи е в прегръдките на баща си и го е хванал за единия пръст на ръката.„Честит Ден на бащата! С пожелания за много специален Ден на бащата на херцога на Съсекс“, гласи текстът под фотоса.


Първата снимка на бебето, която щастливите родители споделиха, беше само седмица след раждането му на 6 май. Тогава поводът беше Денят на майката, който в САЩ се чества през втората неделя от месец май. Тогава видяхме само крачетата на Арчи.

 


Предполага се, че щастливият татко е прекарал Деня на бащата заедно с Меган и Арчи в дома им в имението Фрогмор в Уиндзор.