Джей Ло е кралицата на поп културата вече 30 години - а какви са тайните й и какво мислят за нея приятелите и колегите й - споделят в интервю за InStyle. И докато всички се чудят какви са тайните й, Дженифър казва само едно - "Аз съм в най-добрата си форма".

Бен Афлек, Мишел Обама, Матю Макконъхи се съгласяват с това и разкриват още... В тези думи наистина се крие истината за това защо Дженифър е емблематична фигура, и то не само в Бронкс. 

 

Джей Ло

"Искам да раста и да се развивам всеки ден. Искам да бъда по-добра като човек, в това, което правя, и по-добра като майка. За да бъде някой емблематична фигура, той трябва да създава различни неща, с които да оставя своя отпечатък в света."  

 

Мишел Обама (бивша първа дама на САЩ и приятелка):

"Светът знае, че Дженифър е благословена - има талант, красота и несравнима работна етика. Но това, което ми прави най-голямо впечатление у нея, е нейната непоколебима решителност да използва тези дарове и да дава глас на безгласните. Независимо дали работи за подобряване на здравните грижи за майките и децата, насърчава повече хора да гласуват или изпява сърцето си на президентска инаугурация, Дженифър винаги е знаела, че животът е най-добър, когато е споделен."

Бен Афлек (бивш годеник и Джей Ло):

"Мислех, че аз работя много, но останах напълно безмълвен от това, с което тя се ангажираше и сериозността, с която приемаше работата. И до днес тя остава най-трудолюбивият човек, с когото съм се сблъсквал в този бизнес. Тя има голям талант, но също така е работила много усилено за нейния успех. Щастлив съм за нея."

Чарлийз Терон (актриса и приятелка):

"Дженифър е абсолютна сила. Не мога да разбера как прави всичко, което прави, но тя винаги дава 120% от себе си. Прави го без усилие и в продължение на 30 години. Да я наречем "тройна заплаха" дори няма да се доближим до това, което е тя. Тя е заплаха за всички, в добрия смисъл.

Матю Макконъхи (екранен партньор във филма "Сватбеният агент"):

"Изключителна и съзнателна. Когато участвахме заедно в сцени на филма, тя беше супер точна във всеки дубъл. Сякаш ги мереше с метър. Нейният успех не е случайност."

Донатела Версаче (дизайнер и приятелка):

На Международния ден на жената скролвах надолу в Инстаграма си и стигнах до нейна снимка. Това ме накара да спра и да се замисля. Спомних си първия път, когато се срещнахме в Париж, нейната невероятна кариера, моментите ни във "Версаче", които ще останат завинаги с във спомените ми. Тя има дисциплина,  смелост, упоритост и интелигентност, които рядко съм срещал у друг. Когато сте в една стая с Дженифър,  можете да почувствате как енергията й пулсира през вените и запълва пространството около нея. Обичам я с цялото си сърце.