Вергара и Манганиело се срещат за първи път на вечеря. Няколко месеца по-късно 350 души идват на сватбата им и стават свидетели на една голяма любов. Но дори голяма любов има край! 

София и Джо се запознават на вечеря на  Асоциацията на кореспондентите в Белия дом през 2014 г. По това време Вергара е сгодена за Ник Льоб. Няколко седмици след събитието тя обявява раздялата си с него. Това подтиква Манганиело да открие телефонния й номер и да я потърси. 

"Много бързо разбрах, че мога да ѝ се доверя, а тя много бързо разбра, че може да ми се довери", казва Манганиело пред PEOPLE през 2020 г.

Снимка: Getty Images

Оказва се, че и двамата са от типа хора, които поставят интересите и желанията на другия пред своите: Когато веднъж имаш това, не го изпускаш.

На 14 юни 2014 г. София Вергара и Джо Манганиело отиват на първата си среща. За целта той лети до Ню Орлиънс, където Вергара снима "Горещо преследване". Още на първото им виждане Вергара се опитва да го разубеди с думите, че той е твърде млад за нея. Но това в никаквъ случай не променя нещата помежду им.

На 11 август 2014 г. двамата потвърждават връзката си. 

"Много съм щастлива в романтичен план", казва Вергара пред PEOPLE същата година, през август.

По-късно тя го запознава със семейството си в Маями. Само няколко месеца по-късно двойката вече живее заедно, а през декември той й предлага брак.

"Имахме голям еркерен прозорец, който отворих, докато слънцето залязваше в розово. Вече бях разгледал всички пръстени на света и избрах точно пръстена, който исках. Бях подготвил цяла реч на испански. Предложих й, коленичил, с думи на испански, докато слънцето залязваше. Беше страхотно!"

За Вергара раждането на дете на Джо не било приоритет. Но се отнасяла абсолютно прецизно към всички детайли на сватбата. 

Снимка: instagram.com/sofiavergara/

На сватбата са присъствали 350 гости, сред които актьорите от "Модерно семейство" и "Истинска кръв".

Любовта им е истинска и чиста. "Да се справиш с идеята, че някой, който не ти е роднина, може да те обича толкова много. Тя беше това за мен", обяснява Манганиело.

КАКВО СЕ ОБЪРКА?

"Той беше предупреден за нейните алкохолни навици, когато започна да се среща с нея и отново преди да се оженят".

Източник на Pagesix твърди, че причината за развода на актрисата София Вергара е фактът, че тя пиела алкохол. Съпругът й пък е трезвен от 2000 г. 

В миналото Джо Манганиело е имал проблеми със злоупотребата с алкохол. В интервю за Men's Health през 2019 г. актьорът от "Човекът-паяк" обясни, че се е борил с алкохола още в началото, когато кариерата му е стартирала.

"Имаше момент, в който наистина си мислех, че съм счупен отвъд границата на възможността да бъда поправен", каза тогава той.

Снимка: instagram.com/sofiavergara/

51-годишната Вергара и 46-годишният Манганиело се разделят след седемгодишен брак.

"Взехме трудното решение да се разведем", заяви двойката, която се венча през 2015 г.