В предаването си американската водеща Елън Дедженеръс пусна видео, в което задава лични въпроси на красивата актриса София Вергара. Един от въпросите беше коя част от тялото си колумбийката харесва най-много и той не я смути изобщо, но отговорът накара водещата да се засмее.

София отговори само с „Елън, моля те“, сякаш това се подразбира и за всеки, който е виждал Вергара, това наистина е така. „Наистина ли трябва да казвам? Отваряла съм врати!“

София Вергара е известна със завидната си гръдната си обиколка. Актрисата не се притеснява от този тип слава и гърдите ѝ задължително стават тема във всичките ѝ роли.

Отдавна се спекулира дали и доколко перфектно изглеждащото тяло на 48-годишната жена е резултат от операции и импланти. Самата тя никога не е говорила по въпроса, но според някои скептици на снимки като по-млада гърдите ѝ изглеждат значително по-малки.

София Вергара е най-известна с ролята си в сериала „Модерно семейство“, в която играе красивата Глория, омъжена за много по-възрастен богат мъж. В сериала често се шегуват със силния акцент на Глория и изглежда това е нещо, което ѝ се случва и в реалния живот.

На въпроса дали съпругът ѝ Джо Манганиело се шегува редовно с нещо в нея, тя веднага посочи акцента си.