Кевин Костнър и Кристин Баумгартнър вече са "в добри отношения" след развода си, твърдят източници до бившите съпрузи.

68-годишният актьор e с 49-годишната дизайнерка Кристин от 2004 г. и има от нея 15-годишния Кейдън Уайът, 14-годишния Хейс Логан и 13-годишната Грейс Ейвъри, но през май тази година двойката прекрати брака си, въпреки че вътрешен източник твърди, че сега те разговарят помежду си в името на децата си.

"Сега те са в състояние да разговарят. Нещата се подобриха, в началото те непрекъснато се караха. Те не искаха да има публични скандали заради децата", заявява източник пред Us Weekly.

Снимка: Getty Images

Вътрешният източник обаче продължава да настоява, че няма никакъв шанс за помирение между актьора от "Йелоустоун" - който има още няколко деца: Ани (39 г.), Лили (37 г.) и Джо (35 г.) от бившата си съпруга Синди Силва, както и син Лиъм (26 г.) от бившата си партньорка Бриджит Руни - и Кристин, а че те просто "не искат да се карат" повече.

"Кевин е развълнуван, че преговорите са приключили. В края на краищата Кристин е майката на децата му и той не искаше да се карат повече", допълва източникът.

Снимка: Getty Images

Коментарите идват само няколко дни, след като стана ясно, че прословутата двойка вече е уредила съдебната си битка, като според съобщенията предбрачното им споразумение е било приложено и Баумгартнер не е могла да оспори условията, без да се сблъска с възможността да плати неустойка в размер на над 1 млн. долара и да покрие хонорара на адвоката на актьора, пише още БГНЕС.