Бившата съпруга на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер се изнесе от къщата, която споделяше с Кевин Костнър по време на брака им. Множество камиони бяха забелязани пред имението на актьора от "Йелоустоун" на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния.

Снимка: Getty Images

Съдът отреди Кристин да напусне имението им на стойност 145 милиона долара в Калифорния до края на месеца, след като съдия потвърди предбрачното споразумение, което двамата подписаха през 2004 г.

Кристин, която е майка на Кейдън, 16 г., Хейс, 14 г., и Грейс, 13 г., от Кевин Костнър /68 г./, подаде молба за развод през май след 18 години брак с мотив „непреодолими различия“.

Снимка: Getty Images

Разводът на двойката ще остане в историята на Холивуд като един от най-скандалните. Преди окончателния развод Кевин обвини бившата си съпруга, че го е обрала, като му е взела имуществото „без знание или съгласие“, пише още БГНЕС. В документите, подадени на 13 юли, също се твърди, че Кристин е платила на адвокат от Лос Анджелис 25 000 долара от сметката на съпруга си без негово знание.

Снимка: Getty Images

Кевин Костнър, чието състояние се оценява на около 250 млн. долара, многократно е заявявал, че не желае да даде на Баумгартнер и стотинка повече от парите си, спечелени от участието му в множество филми.

Баумгартнер, която е съосновател на компания за чанти, наречена „Cat Bag Couture“, и някога е била модел, притежава богатство, оценено на около 7 млн. долара. След развода тя се оплака, че не получава никакви доходи, и настоя бившият ѝ съпруг да ѝ дава повече пари, за да може да издържа себе си и трите ѝ деца.

Снимка: Getty Images

Бившата съпруга на Костнър се е преместила в миниатюрна сглобяема къщичка, до която са сложени пет огромни контейнера с вещите й. Къщичката се намира на земя, закупена от бившия й съпруг преди години. 

Вижте повече за Костнър в следващото видео: